Projectes comuns

DIETA BALEAR

Col·laboradors: BIOIB, Balears.t, UIB, Restauració

Disseny i creació d'un nou producte turístic basat en la gastronomia científic. El principal objectiu d'aquest projecte és que els establiments de restauració de les Illes Balears ofereixin, principalment, cartes i menús de productes balears i/o de plats elaborats d'acord amb la cuina balear i, sobretot, amb l'ús de productes de temporada.

 

ITINEREM

Col·laboradors: Balears.t, CLAB, UIB

Gestió, coordinació i creació del producte turístic de la "Ruta Històrica de les grans finques rurals del Mediterrani" amb l'objectiu d'establir un model a seguir a altres països de la UE mitjançant la valorització del patrimoni històric i cultural que suposen les antigues grans cases i explotacions rurals d'Europa. El projecte ha aconseguit la certificació d'Itinerari Cultural del Consell d'Europa.

 

MAPEIG DE TURISME I BENESTAR

Col·laboradors: BIOIB, Turistec, Balears.t, UIB

En col·laboració amb www.wellnesshotels-resorts.de, Associació Wellness d'Alemanya, localització d'ofertes wellness d'alt valor afegit de les Illes Balears, amb especial desenvolupament dels productes cosmecèutics i nutracèutics de producció local.

 

CONTINGUTS DIGITALS D'AIGÜES RECREATIVES

Col·laboradors: CliQIB, CLAB, UIB

Desenvolupament de continguts digitals per a informació temàtica de tractament d'aigües recreatives. Aquesta iniciativa sorgeix d'un projecte CliQIB per al posicionament de les Illes Balears com a centre de desenvolupament i innovació del tractament científic i tècnic de piscines.

 

m-TOURISM

Col·laboradors: Balears.t, Turistec, Telecom Valley, Niza.

Congrés de continguts mòbils de l'àrea mediterrània, simultàniament amb l'organització TIC francesa Telecom Valley.